Quantum Shield në Shqipëriment, çmimi, përbërja, opinionet – mjetet e mbrojtjes nga rrezatimi i mikrovalës

Quantum Shield Shqiperi, opinionet, komentet, çmimi, blihet, përdorimi

Quantum Shield Albania, përbërja, në Shqipëriment, çmimi, blej Quantum Shield në Shqipëriment, opinionet, blihet, blej, përdorimi

Quantum Shield përdorimi, përbërja, Albania, Shqiperi, komentet, blihet

Me rritjen e teknologjisë, rritja e sëmundjeve të rrezikshme që lidhen me rrezatimin që marrim nga dita në ditë, pa e ditur as vetë, po ecën në hap. Secili prej nesh ka një telefon celular, një kompjuter dhe një tufë pajisjesh të ngjashme në arsenalin tonë. Dhe vetëm jo shumë njerëz e dinë se sa i rrezikshëm është përdorimi i tyre.

Sidoqoftë, sot mund të parandalojmë efektet e dëmshme duke përdorur bllokues rrezatimi si Quantum Shield. Në këtë artikull, ju mund të mësoni se çfarë është Quantum Shield, si ta përdorni pajisjen, cilat janë avantazhet e saj, ku ta blej në Shqipëriment, cili është çmimi i saj dhe gjithashtu mund të lexoni komentet, mendime dhe opinionet të njerëzve që kanë përdorur tashmë Quantum Shield dhe kanë lënë të tyret rezultatet në forume.

Çfarë Quantum Shield?

Quantum Shield – neutralizues bioplazmatik i zonave anormale me origjinë natyrore dhe teknogjene.

Eliminon të gjitha veprimet negative të rrjedhave të gjeoplazmës që kanë një efekt të dëmshëm në shëndet dhe prishin stabilitetin e psikikës njerëzore.

Bothshtë personale për një person specifik për mbrojtje personale, dhe përdoret në biznes dhe në jetën e përditshme: për vendosje në një zyrë, ose në një dhomë ku ngjarje të rëndësishme, negociata, takime, nënshkrimi i kontratave, transaksione negociuese, prezantime, fjalime ku ruhen sendet me vlerë etj.

Ajo është e vendosur në shtëpi, apartamente, makina, pranë pajisjeve elektronike, kompjuterëve dhe vendeve të qëndrimit të gjatë të një personi.

Kjo është mbrojtja më moderne dhe efektive kundër EMP, e cila buron nga të gjitha pajisjet tona elektrike të zakonshme shtëpiake që përdorim çdo ditë. Këto janë celularë, kompjuterë, furra mikrovalë, soba elektrike, tharëse flokësh, pastrues fshesë me korrent, lavatriçe, pjatalarëse… Në të njëjtën kohë, ne nuk vërejmë se si marrim dozën e luanit të rrezatimit elektromagnetik, i cili dëmton shëndetin tonë dhe të fëmijëve tanë. Dhe ka mijëra prova për këtë. Prandaj, le ta marrim problemin seriozisht, pa ikur prej tij, sepse përndryshe do të arrijë me ju, por do të jetë tepër vonë.

Pse teknika jonë është e rrezikshme?

Në fillim të viteve 50, u bë e qartë se fushat elektromagnetike të intervalit të frekuencës radio mund të shkaktojnë ndryshime të pafavorshme në gjendjen e sistemit nervor qendror dhe kardiovaskular. Ndërkohë, një celular është një gjenerator i këtyre fushave, dhe në të njëjtën kohë ai ka një mundësi të shkëlqyeshme për të rrezatuar trurin, zemrën ose pjesët intime të trupit tonë gjatë gjithë kohës.

Prodhuesit e pajisjeve zakonisht thonë se niveli i këtyre fushave është i ulët dhe nuk prek një person në asnjë mënyrë, pajisjet janë të çertifikuara, që do të thotë që produktet e kompanisë plotësojnë të gjitha standardet.

Sipas standardeve sanitare, asnjë telefon celular nuk është i përshtatshëm për përdorim njerëzor nëse e mbani marrësin në vesh, siç bëjnë 98% e njerëzve.

Secili prej nesh mendon se në xhep ose në çantë ka vetëm një telefon të padëmshëm, por po aq mirë mund të kalonim shumicën e kohës në kontakt të ngushtë me një furrë të vogël mikrovale.

I gjithë tmerri është se dëmtimi i një telefoni celular shkaktohet jo vetëm kur flasin në të, por edhe kur ai thjesht ndizet. Në modalitetin joaktiv, telefoni komunikon me stacionin bazë çdo disa sekonda, duke i transmetuar atij një sasi të vogël informacioni dhe, për këtë arsye, thjesht mbajtja e një telefoni celular nuk është më e dëmshme sesa të flasësh në të.

Më e dëmshme për trupin e njeriut, nga pikëpamja e biologjisë, është rrezatimi me frekuencë të lartë i intervalit centimetër (UHF), i cili jep rrezatim elektromagnetik me intensitetin më të lartë. Komunikimet mobile janë në fillim të këtij diapazoni. Burimi i rrezatimit elektromagnetik në një celular është antena e tij. Komponentët e tjerë të tij (vetë transmetuesi, marrësi, sintetizuesi i frekuencës, etj.) Janë me fuqi të ulët dhe nuk merren parasysh. Rrezatimi me mikrovalë drejtpërdrejt ngroh trupin, rrjedha e gjakut zvogëlon ngrohjen (kjo vlen për organet e pasura me enët e gjakut). Por ka organe, siç është lentja, që nuk përmbajnë enë gjaku. Prandaj, valët e mikrovalëve, d.m.th. ekspozimi i konsiderueshëm i nxehtësisë, çon në mjegullimin e lenteve dhe shkatërrimin e tij. Këto ndryshime janë të pakthyeshme.

Pasi ekzaminuan 221 burra për 13 muaj, ekspertët zbuluan se rrezatimi i një telefoni celular ndikon negativisht në cilësinë e spermës – numri i spermatozoideve zvogëlohet me një të tretën, ndërsa pjesa tjetër po bën lëvizje kaotike. Sipas shkencëtarëve, kjo zvogëlon shanset e fekondimit. Në të njëjtën kohë, nuk është absolutisht e nevojshme të flasësh shumë në një celular, thjesht duhet ta mbash atë në xhepin e pantallonave ose në rripin tënd.

Pasi intervistuan 11,000 pronarë të celularëve, ata gjetën efekte anësore edhe tek njerëzit që përdorin telefonët e tyre për më pak se dy minuta në ditë. 84% e të anketuarve u ankuan se kur flasin në një celular, lëkura e tyre pas veshit nxehet, ndonjëherë bëhet fjalë për djegie. Disa nga subjektet vuanin nga humbje të kujtesës, marramendje, dhimbje koke dhe lodhje të shtuar. Më shumë se gjysma e të anketuarve përjetuan përgjumje. Një e treta e telefonuesve e kishin të vështirë të përqendroheshin në ndonjë temë gjatë ose menjëherë pas një bisede.

Një telefon celular në gatishmëri kontribuon në çrregullimet e gjumit. Gjatë eksperimenteve, u zbulua se pas bisedës në celular, aktiviteti elektrik i trurit ndryshon.

Në çfarë çon rrezatimi i telefonave dhe pajisjeve të tjera?

Pasojat më të “padëmshme” dhe që ndodhin shumë shpejt nga përdorimi i rregullt i një telefoni celular janë:

 • Dobësimi i kujtesës
 • Dhimbje koke të shpeshta
 • Ulur vëmendjen
 • Tension në daulle e veshit
 • Nervozizëm
 • Rezistencë e ulët ndaj stresit
 • Shqetësime të gjumit
 • Periudha të papritura të lodhjes
 • Reaksione epileptike
 • Aftësi të zvogëluara mendore dhe njohëse
 • Rreziku i sëmundjes është rritur ndjeshëm për shkak të përdorimit të telefonave celularë:
 • Leuçemia e fëmijërisë
 • Katarakti i syrit (dhe sëmundjet e tjera të organeve të shikimit)
 • Mosfunksionimi i gjëndrës tiroide
 • Tumor në tru
 • Tumori i nervit akustik
 • Kanceri i gjirit (për shkak të mbajtjes së një telefoni celular në një çantë në nivelin e gjoksit)
 • Sëmundja e alzheimerit
 • Sëmundje kardiovaskulare
 • Përçarje e sistemit nervor, e cila mund të çojë në dëmtim të adn-së
 • Mosfunksionimet e sistemit gjenitourinar (infertiliteti i mundshëm, sëmundjet femërore dhe mashkullore)

Unë do të doja të sqaroja se rrezatimi i telefonit prek jo vetëm personin që flet në të, por edhe të gjithë njerëzit që janë në një rreze prej 1-3 metrash!

Shënim! Ne nuk ju dekurajojmë nga përdorimi i celularëve. Ne e kuptojmë në mënyrë të përsosur që jeta nuk është më e mundur pa këtë mjet.

Por nëse vlerësoni shëndetin tuaj dhe të të dashurve tuaj, atëherë duhet të siguroheni që të keni mbrojtje me cilësi të lartë kundër fushave elektromagnetike (mbrojtje ndaj rrezatimit elektromagnetik)!

Si punon Quantum Shield?

Neutralizues vakum i zonave anormale me origjinë natyrore dhe të bëra nga njeriu Quantum Shield është përdorur kudo për të mbrojtur dhe krijuar një hapësirë të pastër.

Rrymat gjeoplazmike dhe vorbullat mund të shkatërrojnë shëndetin e njeriut në banesën e tyre, ose të provokojnë një aksident të tmerrshëm në autostradë ose rrugë të qytetit, si dhe të deformojnë aktivitetin tuaj të biznesit në zyrat e firmave dhe bankave. Dhe kur kombinohet veprimi i rrezatimit elektromagnetik të bërë nga njeriu nga kompjuterët, celularët, TV me ngjyra, nënstacionet elektrike, linjat e tensionit të lartë, furrat e valëve elektrike, etj. Ndodh një efekt i fortë negativ që shkatërron shëndetin dhe psikikën e njeriut.

Vëzhgimet dhe studimet shkencore nga biofizikanët dhe studiuesit tregojnë se instalimi i Quantum Shield në një makinë zvogëlon gjasat e aksidenteve me makinë me 30-40%. Kjo është statistika e shumë viteve.

Përveç kësaj, neutralizuesi përbërja Quantum Shield i cili ndodhet afër ekranit të kompjuterit:

 • Mbron vizionin tuaj
 • Zvogëlon gjasat e dhimbjeve të kokës
 • 2 herë zvogëlon gjasat e formimit të tumoreve malinje në tru, veçanërisht nëse punoni shumë me një kompjuter dhe një celular

Përfitimet e përdorimit të Quantum Shield

Filtri i informacionit dhe energjisë Quantum Shield është krijuar për të mbrojtur një person nga efektet e dëmshme të rrezatimit nga televizorët, monitorët, telefonat celularë dhe pajisjet e tjera dhe pajisjet e pajisjeve elektrike shtëpiake dhe industriale. Bërë në formën e një ngjitësi me përmasa 33 x 36 mm. Quantum Shield Në imponon në celularin në dhomën e baterisë, ose ngjitet në pjesën e pasme të telefonit, kompjuterit ose ndonjë zyre tjetër rrezatuese. Kur ngjitni, kini kujdes që të mos dëmtoni pjesën qendrore, të punës të saj, të vendosur midis pjesës së përparme dhe sipërfaqes ngjitëse.

Sot është e vështirë të imagjinohet jeta jonë pa elektronikë, e cila na rrethon si në jetën e përditshme ashtu edhe në punë.

Fatkeqësisht, e gjithë pajisja “e zgjuar dhe e dobishme” me rrezatimin e saj fut shtrembërime të fuqishme në strukturën e informacionit-energjisë të hapësirës përreth, duke krijuar të ashtuquajturën “ndotje në terren”. Prania e vazhdueshme në mjedis e burimeve të një “ndotjeje” të tillë prish informacionin dhe proceset e shkëmbimit të energjisë midis trupit dhe mjedisit, si rezultat i të cilave shkatërrohet biofieldi njerëzor. Një ndotje e tillë manifestohet në përkeqësimin e mirëqenies, performancën e dëmtuar, gjumin, lodhjen kronike, uljen e aftësive mbrojtëse dhe adaptuese të trupit dhe një përkeqësim të cilësisë së jetës në përgjithësi. Kështu, për shembull, studimet biokimike të qelizave të gjakut tregojnë se cilësia e membranës qelizore të vetëm qelizave të kuqe të gjakut zvogëlohet me gati gjysmën brenda 15 minutash pasi të keni filluar të shikoni TV.

Ne e kuptojmë se është joreale sot t’u ofrojmë njerëzve të heqin dorë nga televizionet, kompjuterët, celularët dhe gëzimet e tjera elektronike të jetës moderne. Por ne ende mund të mbrojmë veten dhe fëmijët tanë!

Duke vendosur pajisjen Quantum Shield në sipërfaqen e çdo pajisje elektronike, ju vendosni një pengesë të besueshme për depërtimin e kësaj “papastërtie fushe” të pakapshme në trup. Quantum Shield N Përdorimi i eleminimit të plotë të efektit patogjen të elektronikës. Si rezultat, puna e të gjitha sistemeve të trupit përmirësohet, gjë që konfirmohet nga studime të shumta.

 • Redukton rrezatimin elektromagnetik nga kompjuterët, celularët, furrat me mikrovalë, furrat, pajisjet shtëpiake
 • Pastron ajrin nga aromat e dekompozimit, deodorantin, shtreson dhe thith gazrat e dëmshëm si formaldehidi, benzeni dhe të tjerët
 • Mund të thithë lagështi dhe erë në makina, frigorifer, dhomë gjumi, dollap, banjë dhe të tjerët

Përveç kësaj, Quantum Shield lehtëson stresin shtesë psiko-emocional.

Quantum Shield prodhuar në formën e një aplikimi vetë-ngjitës për instalimin e palëvizshëm në një burim të shqetësimit të fushës tekno-patogjene. Dimensionet e pajisjes lejojnë që ajo të pozicionohet edhe në modelet miniaturë të celularëve.

 • Për fiksim të palëvizshëm, hiqni me kujdes mbulesën mbrojtëse të letrës dhe ngjitni filtrin kudo në burimin e ekspozimit të fushës teknopatogjene (TV, monitor PC, furrë me mikrovalë, radio ose radio telefon, etj.)
 • Quantum Shield ofron një kanalizimet fushën e mjedisit dhe mbrojtjen e bio-fushës dhe psikologjinë e njeriut nga biopato-Genn ‘s rrezatimit jo-elektromagnetik
 • Prania Quantum Shield përmirëson metabolizmin në terren, i cili zgjeron aftësitë adaptuese të trupit të njeriut në tërësi dhe ka një efekt të dobishëm në gjendjen e të gjitha organeve dhe sistemeve të tij: imun, kardiovaskular, tretës dhe të gjithë të tjerët

Si të përdorim Quantum Shield?

Filtri Quantum Shield është një pajisje e çertifikuar që ka kaluar fushën e plotë të testeve të kërkuara nga ligji për pajisjet e këtij lloji. Pajisja është bërë duke përdorur teknologjitë më të fundit mikroelektronike. Pavarësisht nga madhësia e vogël e pajisjes, materialet dhe ndërtimi i saj sigurojnë një efekt të besueshëm mbrojtës ndaj rrezatimit të dëmshëm. Pas instalimit të filtrit Quantum Shield në burimin e rrezatimit, efekti i këtij rrezatimi në sistemin nervor qendror të përdoruesit ndalet. Spazma e enëve të trurit dhe syve zvogëlohet. Shkaktohet prishja e sistemit hormonal dhe kardiovaskular.

Përdorimi i rekomanduar:

 • Përdoruesit e TV, telefonave celularë, telefonave inteligjentë, radio stacioneve, pajisjeve Wi-Fidhe Wi-MAX, transmetimit të të dhënave 3G dhe 4G, tabletëve, laptopëve
 • Jetesa në ambiente me praninë e rrezatimit elektromagnetik shtëpiak dhe industrial
 • Vod car telyam
 • Konsumatorët në prani të çrregullimeve në punën e sistemit kardiovaskular, nervor dhe hormonal
 • Fëmijët që përdorin celularë, pllaka, kompjuterë të palëvizshëm

Mënyra e aplikimit

 • Për një celular me një rast, një pllakë Quantum Shield është futur në këtë rast nga pjesa e pasme e telefonit
 • Për një telefon që nuk ka një kasetë, pllaka Quantum Shield është ngjitur në pjesën e pasme të telefonit pasi të ketë hequr mbrojtësin

Në mënyrë që, për të mbajtur të sigurt pajisjen në trupin e telefonit, një vend për të cilin pajisja do të jetë i vulosur duhet të pastrohen nga papastërtitë dhe yndyrat. Desirableshtë e dëshirueshme që sipërfaqja në të cilën do të ngjitet pajisja të jetë e sheshtë dhe e lëmuar.

Pajisja nuk krijon ndonjë ndërhyrje në telefonat dhe pajisjet e tjera elektronike.

Ku mund të blihet Quantum Shield?

Produktin origjinal Quantum Shield mund ta porosisni në internet, në faqen e internetit të prodhuesit në Shqiperi. Çmimi është Quantum Shield zvogëluar, kështu që ju mund të qëndroni në dhe të blini Quantum Shield tani!

Për të bërë një porosi ose për të marrë këshilla për Quantum Shield – mbrojtjen nga rrezatimi i dëmshëm nga telefoni juaj, nuk keni nevojë të telefononi në dyqanin tonë – thjesht lini emrin dhe numrin tuaj të telefonit duke klikuar në butonin “ORDER” në faqen e produktit. Menaxheri ynë do t’ju telefonojë përsëri sa më shpejt të jetë e mundur.

Ndryshe nga shumë dyqane të tjera online në Albania, ne u besojmë klientëve tanë, prandaj nuk kërkojmë parapagim nga ju. Ju paguani për mallrat pas marrjes në zyrën postare ose në të holla në ndërlidhës. Kjo do t’ju lejojë të inspektoni blerjen tuaj para se të paguani për të siguruar cilësinë e saj.

LEK 7180

LEK 3590