Quantum Shield Kosovë, çmimi, komentet, përdorimi – mbrohemi nga rrezatimi i telefonit celular!

Quantum Shield Kosovë, opinionet, çmimi, blihet, blej, komentet, përdorimi

Quantum Shield përdorimi, blej, komentet, opinionet, Kosovë, blihet, blej

Quantum Shield opinionet, blej, komentet, blihet, përdorimi, Kosovë, çmimi

Quantum Shield çmimi, komentet, përdorimi, Kosovë, opinionet, blihet, blej

Një pyetje që shfaqet përsëri dhe përsëri është se si telefonat celularë ndikojnë në trupin e njeriut. Shumë probleme në këtë fushë diskutohen vazhdimisht: nga diskutimet rreth asaj se kur fëmijëve duhet t’u jepen telefona inteligjentë dhe sesi ndikon ekspozimi i zgjatur negativisht në ekranet e pajisjeve të tyre, deri te pretendimet se celularët mund të shkaktojnë kancer në trupin e njeriut.

E vërteta është se ndikimi i telefonave celularë tek njerëzit është ende duke u studiuar. këto pajisje janë përdorur nga njerëzit për një kohë relativisht të shkurtër për të folur në lidhje me trendet dhe efektet afatgjata.

Sidoqoftë, të gjithë e dini se ekziston dhe është i dëmshëm për të rriturit dhe fëmijët në veçanti. Sidoqoftë, risitë dhe teknologjitë nuk qëndrojnë akoma dhe sot me ndihmën Quantum Shield ju mund të mbroni veten dhe të dashurit tuaj.

Në këtë artikull, ju mund të mësoni se çfarë është Quantum Shield, si ta përdorni Quantum Shield, cilat janë avantazhet e produktit ndaj homologëve të tij në Kosovë, si funksionon pajisja. Nëse dëshironi të lexoni komentet, vlerësime dhe opinionet, atëherë mund t’i gjeni në forume.

Çfarë Quantum Shield?

Të jetosh në një mjedis të pastër është kërkesa më e rëndësishme e një personi modern!

Filtri Quantum Shield është një pajisje elektronike fleksibile, me kornizë të hapur. Përbëhet nga shtresat funksionale të integruara. Shtresa holografike është menduar për identifikimin e produktit dhe është e përfshirë në funksionimin e pajisjes. Shtresa e poshtme ngjitëse siguron fiksimin e pajisjes në një telefon celular, radio stacion, etj. Shtresa e sipërme është një polimer mbrojtës me rezistencë të lartë.

Filtri Quantum Shield është një pajisje e çertifikuar që ka kaluar fushën e plotë të testeve të kërkuara nga ligji për pajisjet e këtij lloji. Pajisja është bërë duke përdorur teknologjitë më të fundit mikroelektronike. Pavarësisht nga madhësia e vogël e pajisjes, materialet dhe ndërtimi i saj sigurojnë një efekt të besueshëm mbrojtës ndaj rrezatimit të dëmshëm.

Pas instalimit të filtrit Quantum Shield në burimin e rrezatimit, efekti i këtij rrezatimi në sistemin nervor qendror të përdoruesit ndalet. Spazma e enëve të trurit dhe syve zvogëlohet. Shkaktohet prishja e sistemit hormonal, kardiovaskular.

Studimet klinike dhe testet e vërtetimit kanë konfirmuar efektivitetin e filtrit në eliminimin e efektit të rrezatimit elektromagnetik në trupin e njeriut dhe sigurinë e përdorimit të filtrit Quantum Shield për njerëzit.

Në çfarë çon rrezatimi i telefonave?

Rrezatimi është një formë e energjisë elektromagnetike. Ekzistojnë dy lloje të rrezatimit elektromagnetik: jonizues dhe jojonizues. Në skajin e poshtëm të spektrit elektromagnetik është rrezatimi ultra – me frekuencë të ulët (ELF), i cili është jo-jonizues. Në anën e kundërt të spektrit janë rrezet X dhe rrezet gama, të cilat, nga ana tjetër, janë jonizuese.

Vendndodhja e llojit të rrezatimit në spektrin elektromagnetik varet nga frekuenca e gjatësisë së valës. Sa më shpesh vala të kalojë nga një pikë e caktuar, aq më shumë rrezatim prodhon.

Edhe pse rrezatimi ka një konotacion mjaft negativ, kjo nuk është domosdoshmërisht një gjë e keqe. Drita e dukshme është një shembull i rrezatimit elektromagnetik që ndodhet në mes të spektrit. Problemi lind kur njerëzit thithin shumë nga kjo energji. Për shembull, ekspozimi shumë i gjatë ndaj dritës së drejtpërdrejtë të dukshme mund të rezultojë në djegie apo edhe kancer të lëkurës.

Pasojat më të “padëmshme” dhe që ndodhin shumë shpejt nga përdorimi i rregullt i një telefoni celular janë:

 • dobësimi i kujtesës
 • dhimbje koke të shpeshta
 • ulur vëmendjen
 • tension në daulle e veshit
 • nervozizëm
 • rezistencë e ulët ndaj stresit
 • shqetësime të gjumit
 • periudha të papritura të lodhjes
 • reaksione epileptike
 • aftësi të zvogëluara mendore dhe njohëse

Rreziku i sëmundjes është rritur ndjeshëm për shkak të përdorimit të telefonave celularë:

 • leuçemia e fëmijërisë
 • katarakti i syrit (dhe sëmundjet e tjera të organeve të shikimit)
 • mosfunksionimi i gjëndrës tiroide
 • tumor në tru
 • tumori i nervit akustik
 • kanceri i gjirit (për shkak të mbajtjes së një telefoni celular në një çantë në nivelin e gjoksit)
 • sëmundja e Alzheimerit
 • sëmundje kardiovaskulare
 • përçarje e sistemit nervor, e cila mund të çojë në dëmtim të ADN-së
 • mosfunksionimet e sistemit gjenitourinar (infertiliteti i mundshëm, sëmundjet femërore dhe mashkullore)

Unë do të doja të sqaroja se rrezatimi i telefonit prek jo vetëm personin që flet në të, por edhe të gjithë njerëzit që janë në një rreze prej 1-3 metrash!

Shënim!

Ne nuk ju dekurajojmë nga përdorimi i celularëve. Ne e kuptojmë në mënyrë të përsosur që jeta nuk është më e mundur pa këtë mjet.

Por nëse vlerësoni shëndetin tuaj dhe të të dashurve tuaj, atëherë duhet të siguroheni që të keni mbrojtje me cilësi të lartë kundër fushave elektromagnetike (mbrojtje ndaj rrezatimit elektromagnetik)!

Kush duhet të përdorë Quantum Shield?

Me siguri, ju keni hasur në informacione në lidhje me rreziqet e telefonave mobil (sigurisht jo vetë pajisjet, por rrezatimi i tyre). Ne do t’ju tregojmë faktet që konfirmojnë se rrezatimi nga celularët është i dëmshëm për shëndetin e njeriut.

Kjo është mbrojtja më moderne dhe efektive kundër EMP, e cila buron nga të gjitha pajisjet tona elektrike të zakonshme shtëpiake që përdorim çdo ditë. Këto janë celularë, kompjuterë, furra mikrovalë, soba elektrike, tharëse flokësh, pastrues fshesë me korrent, lavatriçe, pjatalarëse… Në të njëjtën kohë, ne nuk vërejmë se si marrim dozën e luanit të rrezatimit elektromagnetik, i cili dëmton shëndetin tonë dhe të fëmijëve tanë. Dhe ka mijëra prova për këtë. Prandaj, le ta marrim problemin seriozisht, pa ikur prej tij, sepse përndryshe do të arrijë me ju, por do të jetë tepër vonë.

Përdorimi i rekomanduar:

 • përdoruesit e televizorëve, celularëve, telefonave inteligjentë, radio stacioneve, pajisjeve Wi-Fi dhe Wi-MAX, transmetimit të të dhënave 3G dhe 4G, tabletëve, laptopëve
 • të jetuarit në ambiente me praninë e familjes dhe prodhimin e rrezatimit elektromagnetik
 • shoferët e makinave th
 • konsumatorët në prani të çrregullimeve në punën e sistemeve kardiovaskulare, nervore dhe hormonale

fëmijë që përdorin celularë, tableta, kompjuterë të palëvizshëm.

Kundërindikimet nuk u gjetën gjatë vëzhgimeve të një grupi kontrolli të përdoruesve për 12 vjet.

Si punon Quantum Shield?

Shtë një mjet për të mbrojtur nga efektet e dëmshme të fushave elektromagnetike në intervalin e frekuencës radio të një telefoni celular. Ngjitësja Quantum Shield është një rreth me diametër 25 mm, i bërë nga një material i bazuar në mineralin, i cili siguron të gjitha vetitë mbrojtëse. Në pjesën e jashtme të afisheve, ekziston një imazh i veshur me një rrëshirë polimeri. Ekziston një shtresë ngjitëse në pjesën e pasme të afishe për ngjitje të sigurt në pjesën e pasme të telefonit.

rrezatimi elektromagnetik nga një telefon celular ka një efekt negativ në sistemin nervor të njeriut dhe trurin. Rezultatet mund të jenë: dhimbje koke, dëmtim i kujtesës, lodhje, nervozizëm, ngadalësim i reagimit dhe fillimi i sëmundjeve të tjera. Ky efekt në organizmin në zhvillim të fëmijës është veçanërisht i rrezikshëm.

Ngjitësja Quantum Shield mbron trupin e njeriut nga efektet e dëmshme të rrezatimit elektromagnetik.

Të studimet e kryera nga metoda e vizualizimi shkarkimit të gazit kanë krijuar në mënyrë të besueshme:

 • Ndikimi negativ i një telefoni celular që punon në gjendjen energjetike-informative të një personi
 • Efekt i dobishëm në gjendjen energjetike-informative të një personi të një afishe Quantum Shield të instaluar në një celular që punon
 • Gjatë kryerjes së hulumtimit, efekti placebo (sugjerim) u përjashtua

Kujdesuni për shëndetin tuaj dhe të dashurit tuaj!

Rrezatimi është një rreze në një lidhje të kanalit të marrjes në telefon, në vend se përreth, duke shkatërruar bio-fushën njerëzore në një – çdo të pestën herë ndryshe, në varësi të vendit ku vendoset pozicioni i telefonit, majtas, djathtas, lart, poshtë, në vendin e tij. Pra, BrAZ, afishe Quantum Shield neutralizon valët radioaktive dhe rikthen fushën biologjike për shkak të ETS-ve të tyre medicinale pa ndërhyrë në komunikim! Kjo lehtësohet nga Quantum Shield. Për sa i përket vetive të saj, kjo racë është pothuajse identike me meteorin.

Përfitimet Quantum Shield

Funksioni kryesor i kartelës është të mbrojë nga rrezatimi i dëmshëm nga një celular.

Karta është një bord qark i integruar i bërë nga përbërje organike të metaleve të rralla të tokës.

Produkti ka një efekt të fuqishëm mbrojtës ndaj rrezatimit elektromagnetik me frekuencë të lartë, duke ju mbrojtur jo vetëm nga rrezatimi i telefonit tuaj celular, por edhe nga ndikimet e jashtme që krijohen nga njerëzit dhe pajisjet përreth jush. Karta Quantum Shield gjithashtu ka aftësinë për të thithur dhe grumbulluar në mënyrë efektive valët elektromagnetike gjatë funksionimit të telefonit, gjë që çon në një rënie të nivelit të rrezatimit elektromagnetik.

Funksionet e mbrojtjes së mjedisit të kësaj karte janë thelbësore për ruajtjen e shëndetit të njeriut dhe mbrojtjen e mjedisit.

Quantum Shield meansshtë një mjet unik, i pashembullt i mbrojtjes kundër rrezatimit elektromagnetik nga kompjuterët personalë, televizorët, radiot dhe celularët, furrat me mikrovalë. Neutronic është një antenë (ekran) pasiv i bërë nga material përçues, i aplikuar në një bazë të hollë transparente duke përdorur një lazer. Karakteristika kryesore e kësaj pajisje është efekti i saj i dyfishtë:

 • në interes të përdoruesit, zvogëlon ndikimin në sistemin imun, nervor qendror, riprodhues, endokrin, rrit aftësitë rezervë dhe përshtatjen e njeriut me mjedisin
 • në procesin e replikimit dhe funksionimit, lind një efekt sinergjik, i cili krijon një rënie të forcës së përgjithshme të fushës elektromagnetike

Si të përdorim Quantum Shield?

Pajisja Quantum Shield duhet të ngjitet në pjesën e pasme të telefonit celular ose radiotelefonit në çdo vend të përshtatshëm për ju. Vendndodhja e pajisjes në trupin e telefonit nuk ndikon në efikasitetin e pajisjes.

Për të neutralizuar efektet negative të laptopit, duhet të ngjitni dy pajisje Quantum Shield në pjesën e poshtme të laptopit (për shembull, në bateri ose pranë tij) në një vend të përshtatshëm për ju.

Në mënyrë që, për të mbajtur të sigurt pajisjen në trupin e telefonit, një vend për të cilin pajisja do të jetë i vulosur duhet të pastrohen nga papastërtitë dhe yndyrat. Desirableshtë e dëshirueshme që sipërfaqja në të cilën do të ngjitet pajisja të jetë e sheshtë dhe e lëmuar.

Mënyra e aplikimit

 • Për një celular me një rast, një pllakë Quantum Shield është futur në këtë rast nga pjesa e pasme e telefonit
 • Për një telefon pa një rast, pllaka Quantum Shield është ngjitur në pjesën e pasme të telefonit pasi të hiqni filmin mbrojtës prej tij (pllaka mbështetëse Quantum Shield mund të pritet me gërshërë përgjatë konturit të telefonit tuaj)

Pajisja nuk shkakton ndonjë ndërhyrje në funksionimin e telefonave dhe pajisjeve të tjera elektronike. Periudha e garancisë së pajisjes Quantum Shield është 2 vjet.

Ku mund të blihet Quantum Shield?

Sot, ka një numër të madh të kompjuterëve personalë dhe filtrave mbrojtës në treg, por sipas Qendrës për Siguri Elektromagnetike, midis kompjuterëve që janë në përdorim në organizata të ndryshme, vetëm 10-15% plotësojnë plotësisht kërkesat e standardit Suedez. Sigurisht, çdo produkt duhet të ketë një certifikatë sigurie. Pajisja Quantum Shield është e çertifikuar për cilësi dhe eliminon 60% të rrezatimit nga telefonat, kompjuterët dhe televizionet. Quantum Shield mund të përdorni dhe pajisje shtëpiake.

Si të bëni një porosi për Quantum Shield – mbrojtje nga rrezatimi i dëmshëm i telefonit?

Për të bërë një porosi ose për të marrë këshilla për Quantum Shield – mbrojtjen nga rrezatimi i dëmshëm nga telefoni juaj, nuk keni nevojë të telefononi në dyqanin tonë – thjesht lini emrin dhe numrin tuaj të telefonit duke klikuar në butonin “Blej” në faqen e produktit. Menaxheri ynë do t’ju telefonojë përsëri sa më shpejt të jetë e mundur.

Pagesa dhe dorëzimi për Quantum Shield – mbrojtje nga rrezatimi i dëmshëm i telefonit

Ndryshe nga shumë dyqane të tjera në internet, ne u besojmë klientëve tanë, prandaj nuk kërkojmë parapagim nga ju. Ju paguani për mallrat pas marrjes në zyrën postare ose në të holla në ndërlidhës. Kjo do t’ju lejojë të inspektoni blerjen tuaj para se të paguani për të siguruar cilësinë e saj.

Dorëzimi kryhet në çdo cep të Kosovës. Çmimi Quantum Shield ulur!

LEK 7180

LEK 3590